Cégtörténet

A Filep Diesel Szervíz 1990-ben alakult meg Székesfehérváron. Kezdetben elsősorban teher és erőgép adagolók javításával foglalkoztunk. Majd az egyre több behozott, diesel személygépkocsik javításával.

1994-ben elsőként az angol-francia érdekeltségü LUCAS céggel sikerült együttmüködést kötnünk adagolóik javítására. 2 évvel később, a Denso típusokkal bővült tevékenységünk. Majd 1998-ban a Robert Bosch Kft-vel kötött szerződéssel lettünk hivatalos Bosch diesel szervíz.

2002-ben bérelt helységben nyílt meg budapesti szervízünk a Mogyoródi uton. Itt kezdtük meg a VP, majd később a common rail diesel rendszerek javítását. Hamar kinőttük magunkat, és 2005-ben Kőbányára, a Jegenye utcába költöztünk. A folyamatos technikai fejlődés, szakmai továbbképzések eredményeképpen 2007-ben megkaptuk a Bosch Diesel Center minősítést. 2009-ben a Siemens VDO típusu common rail rendszerek javítását kezdtük meg.

Ebben az időben kezdett szoros kapcsolat kialakulni a Diesel Klinika Kft-vel. Ők  főleg a soros adagoló javításában voltak profik. A jó együttmüködés végül beolvadással zárult, és Filep Diesel Szervíz Kft néven müködünk azóta tovább.

Közös összefogásunkkal 2012-re valósult meg új telephelyünk Kőbányán, a Harmat utca 218 szám alatt. 2016 óta a Bosch-tól független szervízként müködünk. Fő profilunk továbbra is Bosch, Delphi, Denso, és Siemens VDO típusu diesel befecskendező rendszerek javítása. Új 8 állásos szervízünkben Budapesten gépjármüvel együtt is vállaljuk a diesel motorok javítását. 

 

 

 

Ez a weboldal cookie-kat használ annak érdekében hogy a lehető legjobb felhasználói élményt nyújtsa. További információk