Soros adagoló

SOROS ADAGOLÓ  Teljes körüen javítjuk a tehergépjámüvek, mezőgazdasági és építőipari gépek hagyományos soros adagolóit.

Ez az adagoló típus tette lehetővé a diesel motorok jármüvekben való alkalmazását. 1927 óta gyártott típus. Az adagoló elem  vezérlő élének fogasléces forgatásával valósítja meg a menyiség állítást. A fogasléc a röpsulyos regulátorral összekapcsolva szabályozza fordulatszámot.

A technikai fejlődés a fogasléc elektromágneses vezérlésével folytatódott. Majd a lökettolókás adagolóelem kifejlesztésével valósult meg a szállítás kezdett elektronikus szabályozása. Nagy teljesítményü diesel motorok müködtetéséhez a mai napig alkalmazzák.

 

ABosch soros adagoló Bosch soros adagoló típusai a mechanikus: A, M, P, pumpa, illetve az elektronikusan szabályozott EDC és H pumpák / H = Hubschieberes, lökettolókás szabályozás /

Mindegyik típusu Bosch soros adagoló javítását vállaljuk, beleértve a régieket is. A régi adagolóknál a javítást csak az alkatrész beszerezhetősége korlátozhatja. 


ZEXEL soros adagolók leginkább A vagy P pumpa típusuak. Főleg munkagép motorokon találhatóak meg. Javításukat vállaljuk amenyiben a szükséges alkatrész elérhető. Elektronikusan szabályozott adagolót nem javítjuk.


DENSO típusu, mechanikus soros adagoló, főleg munkagép motorokon fordul elő. Ilyen a pl. a Komatsu vagy John Deere. Javításukat alkatrész ellátás függvényében vállaljuk.

Kérem érdeklődjön Ruttai Tamás munkafelvevőnél:  061 /261-5246  vagy  0670 /314-8044

 

Ez a weboldal cookie-kat használ annak érdekében hogy a lehető legjobb felhasználói élményt nyújtsa. További információk